perjantai 18. toukokuuta 2012

Some summer inspiration

Selailin aikani kuluksi lookbookia ja mietin millaisista asioista minä tänä keväänä/kesänä inspiroituisin. Lopulta päädyinkin sitten rakentelemaan kesäasuista kollaaseja ja tässä muutamia kesäsuosikkeja:

Hiljattain päivitetty3

  ♥ kevyet kauluspaidat ♥ kuviolliset hameet ♥ läpikuultavuus ♥ farkkushortsit ♥ nilkkasukat ♥
 ♥ farkkutakit ♥ edestä lyhyet ja takaa pitkät hameet ♥ farkkuliivit ♥ bleiserit ♥ aurinkolasit ♥

Hiljattain päivitetty4
Kaikki kuvat: lookbook.nu

Farkkushortsit tulevat olemaan kesääni ajatellen varmaan aika kova juttu. Mietinkin tässä harmaanvaaleita koipiani tuijotellessani, että pitäisikö aloittaa kevyt itserusketuskuuri asteittain sävyttävällä voiteella. Olen itse päättänyt välttää auringon ottamista ja tykkään kovasti vaaleasta ihosta, mutta kyllä kevyt rusketus silti esimerkiksi juurikin sääriä ajatellen kelpaisi. Pistetään asia siis harkintaan. Vinkkejä sävyttävien voiteiden suhteen otetaan vastaan! :)

12 kommenttia:

 1. Ihania asuja :) Itse oon ihastunut erityisesti läpikuultaviin paitoihin!

  VastaaPoista
 2. Nilkkasukat avokkaissa tai no missä vaan melkeen kengissä ovat sellainen juttu joka varmasti jakaa mielipiteitä. Itse kyllä tykkään, ylhäälläkin eka ja kakkoskuva ihan täydellisiä! :)

  Mun pitäis kans metsästää kirppikseltä jotkut farkut jotka raaskis leikata shortseiksi... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, enkä sinänsä ihmettele. Itsekin kyllä tykkään kovasti, ainakin yleensä. :) Ja sama täällä, pitäisi löytää jotkut hyvät shortseiksi leikattavat kirpparifarkut! :)

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
 4. Ite käytän Doven päivettävää, mutta se haju on aika karmea. Apteekista saatava Acon sunkissed oli muistaakseni Dovea parempi sävyltää ja tuoksuttomampi. Suosittelen siis sitä:)

  riiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen käyttänyt Doven kevyesti päivettävää ja haju on kyllä aika... hmm. :D Täytyykin pitää silmällä tuota Acon vastaavaa! :)

   Poista

In Finnish, English or Swedish, please!